Besök AB3C
Rockestjernene har det, mc folk, jegere, bilopprettere, advokater og bankfunksjonærer har det. Selv resepsjonisten i det store konsernet har det. I alle samfunnslag, yrkesgrupper, aldre og interesser fascinerer skinn og lær. Fra å ha vært et spørsmål om å overleve, har klærne i dag fått en stor symbolverdi for den som bærer dem

Vi i CRESS forstår det veldig godt. For oss er klærne en stor del av vår identitet. Vi er selv aktive friluftsmennesker og jegere, og vil kle oss stilig, funksjonelt og bekvemt. Når vi så oss omkring på utvalget, innså vi snart at det enkleste settet at få til det var å lage klærne selv. For CRESS er ikke hvilket merke som helst. Det kan handle om fargenyanser eller egne detaljer, vi legger ner hele vår sjel for att du skal få unikt designede klær i absolutt høyeste kvalitet, akkurat som vi selv vill ha det.

En viktig del i vår forretningsfilosofi er at våre plagg skal passe alle. Lang eller kort, slank eller velvoksen spiller ingen rolle. Og bære et plagg fra CRESS skal kjennes behaglig. Vi har lagt ut og strammet inn der det behøves. Ingenting som flagrer eller klemmer. Våre plagg er laget i geitskinn som er et mykt, smidig, og veldig slitesterkt skinn. Det gjør ikke bare klærne ytterst behaglige, det gjør også att de kommer att holde veldig lenge. Når du kjøper et plagg fra CRESS gjør du en investering for mange mange år framover.
Till förstasidan Till förstasidan